Cursos per a adults

 


 

Escola d'Adults

 

El primer període de matriculació als cursos d’adults, organitzats per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, s’obrirà el 21 de maig i finalitzarà el 14 de juny. Les persones interessades a apuntar-s’hi podran presentar la sol·licitud al Viver d’Empreses d’IDETSA, situat al Polígon Les Tàpies, de dilluns a dijous, de 10 a 13h i de 16 a 19h, durant aquest període. El segon període de matriculació és previst del 3 al 28 de setembre, a les oficines municipals d’atenció ciutadana.

 

Per al curs 2018-19, s’oferiran cursos de preparació per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES) i per a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius i de Grau Mitjà (CFGM i CFGS) que convoca el Departament de la Generalitat de Catalunya. També es brindarà un curs preparatori per a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys. Enguany hi ha la possibilitat de fer pagament parcial, d'acord amb els blocs d'assignatures que es vulguin cursar.

 

 Les classes començaran el 12 de setembre i s’impartiran a les instal·lacions del Viver d’Empreses d’IDETSA, de dilluns a divendres de les 16 a les 20.45 hores. Demaneu més informació per saber els horaris concrets de cada oferta educativa.

 

Per facilitar-ne la inscripció, s’ha previst un segon període de matriculació, del 3 al 28 de setembre, a les oficines municipals d’atenció ciutadana, situades a l’Ajuntament de Vandellòs o a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. El 5 de setembre tindrà lloc a les 19h, a la sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere, la presentació del curs 2018-2019.

Full informatiu - Full d'inscripció

Consulta sobre necessitats educatives

 

CFGS d'Automatització i Robòtica Industrial, en la modalitat semipresencial

 

El curs 2018-2019 es continuarà oferint el Cicle Formatiu de Grau Superior (CFGS) d'Automatització i Robòtica Industrial, en la modalitat semipresencial (el sistema de formació és online presencial) des de l'aulari de l'antiga Escola Àster, a càrrec de l'Institut Comte de Rius i amb el suport de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.

 

 Aquest curs està dirigit a persones amb o sense les condicions d'accés al CFGS, i vinculació laboral directa o indirecta amb Associació Nuclear Ascó-Vandellòs (ANAV), és a dir, treballadors/es d’ANAV i d’empreses contratistes. Té una durada de 2000 hores, repartides en tres cursos acadèmics. Les classes s’imparteixen tres dies a la setmana , de les 16.30h a les 21.30h. El cicle està adaptat a les recàrregues de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs, per la qual cosa s’aturen les classes durant el període de recàrrega.

 

 Les persones interessades en aquest cicle formatiu poden assistir a la presentació que tindrà lloc el dimecres 6 de juny, a les 20h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet (carrer Ramon Berenguer IV, 2). Per qualsevol informació, poden posar-se en contacte amb Eduard Guerrero (eguerre2@xtec.cat).

 

Full informatiu