Cursos per a adults

 


 

Escola d'Adults

El curs 2016-2017, l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ofereix cursos de preparació per a l’obtenció  del Graduat en  Educació Secundària, per a l’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior, i per a la preparació per a la prova d'accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys. 

Cliqueu aquí per descarregar el tríptic informatiu dels cursos de formació per a persones adultes.

Cliqueu aquí per descarregar el full de matrícula dels cursos de formació per a persones adultes. 

Presentació del curs 2016-2017: dimecres 7 de setembre de 2016, a les 19h, a la sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere (carrer de Ramon Berenguer IV, 2, 43890 L'Hospitalet de l'Infant). 

 

CFGS d'Automatització i Robòtica Industrial, en la modalitat semipresencial

A més, el curs 2016-2017 es continuarà oferint el Cicle Formatiu de Grau Superior d'Automatització i Robòtica Industrial, en la modalitat semipresencial (sistema de formació on-line, a distància), des de l'aulari de l'antiga Escola Àster, a càrrec de l'INS Comte de Rius i amb el suport de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. 

Aquest curs està dirigit a persones amb o sense requisits d'accés al CFGS, i vinculació laboral directa o indirecta amb ANAV, consta d'una distribució extraordinària de tres cursos, amb un horari d'assistència de tres dies a la setmana durant el curs, de 16.30h a 21.30h. Aquest calendari està adaptat a les recàrregues de les centrals nuclears d'Ascó i Vandellòs.