Escola Municipal de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant


c. Alamanda, 3
43890 L'Hospitalet de l'Infant 
Telèfon 977823714 - Fax 977823900

Ensenyaments de música, segons l'article 48.3 de la LOE.

 

El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per als alumnes de nou ingrés, per al curs 2019/20, començarà el proper dilluns 3 de juny i finalitzarà el divendres 14 de juny. Fins aleshores, les persones interessades a apuntar-se als estudis reglats i no reglats que ofereix o a formar part d’algun dels seus grups instrumentals, poden presentar les seves sol·licituds de dilluns a dijous, de les 11 a les 14 h, a aquest centre d’ensenyament musical, ubicat al carrer Alamanda número 3 de l’Hospitalet de l’Infant. 

Per fer qualsevol consulta, poden adreçar-se també a l’Escola de Música (telèfon: 977 82 37 14; i correuelectrònic: escolademusica@vandellos-hospitalet.cat.
 
A l’Escola s’hi brinda l’oportunitat d’aprendre a tocar un total de 15 instruments (acordió, bombardí, clarinet, flauta, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí i violoncel); i també de fer cant.
 
Els grups instrumentals que actualment hi existeixen són: els grups d’acordions, de guitarres de percussió i de piano; les bandes infantil i juvenil; les orquestres infantil i juvenil; el combo i el cor jove.
 
Per donar suport a les famílies que es troben en situació econòmica desfavorida, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant té un programa de beques, perquè els nens i nenes empadronats al municipi puguin assistir a l’Escola Municipal de Música.
 
 
 
 

 

Bases de la convocatòria de beques d'assistència a l'Escola Municipal de Música per al curs 2019-2020

Per descarregar les bases, cliqueu aquí.

Pe descarregar el full de sol·licitud, cliqueu aquí.

 

Per a més informació:

Regidoria d'Ensenyament, tel. 977822122, ensenyament@vandellos-hospitalet.cat

 

El curs 2018-2019  l'Escola Municipal de Música de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant ha comptat amb el suport econòmic per al seu funcionament de la Diputació de Tarragona, amb un import de 22.491,22€.

 

.