Servei de Bus Municipal


L’autobús municipal és un servei gratuït que connecta els diferents nuclis de població de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i que s’utilitza també per transportar els alumnes de l’interior del municipi fins a l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant.  Des del passat 13 de gener, inclou la parada de la nova estació de trens l’Hospitalet de l’Infant en cinc dels seus viatges, que coincideixen amb els horaris de sortida cap a Barcelona de tres trens (el de les 10.22 h, el de les 14.39 h i el de les 19.26 h)  i els horaris d’arribada a l’Hospitalet de dos trens (el de les 14.43 h, el de les 19.42 h)  i del tren AVANT de les 19.35 h, posat en funcionament el passat 3 de febrer.
 
A partir del dilluns 24 de febrer, l’autobús municipal tindrà també parada a l’estació de trens els dissabtes. En concret, en franges horàries que coincideixen amb les sortides de tres trens cap a Barcelona (el de les 8.21 h, el de les 10.22 h i el de les 12.25 h) i amb les arribades de tres trens a l’Hospitalet de l’Infant (el de les 9.44 h, el de les 11.44 h i el de les 12.41 h).
Per acabar d’establir els horaris del bus municipal, l’Ajuntament està actualment estudiant el volum d’usuaris d’aquest transport municipal i també del tren, per saber quines són les freqüències horàries més utilitzades per la població. També està esperant la resposta de la Generalitat a les demandes de millora del servei de transport al municipi.
 
Tan aviat com disposem d’aquestes dades, farem una nova revisió dels horaris. Us mantindrem informats.