Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es promociona a Navartur 2018

La regidora de turisme, Elídia López, a la fira Navartur

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present aquest cap de setmana passat a Navartur 2018, la 13ª Fira Internacional de Turisme de Navarra. Sota el paraigua de la Diputació de Tarragona, el municipi ha participat, del 23 al 25 de febrer, en aquesta fira celebrada al Palau de Congressos Baluarte de Pamplona.

 

En aquest espai, s’han donat a conèixer aquests dies els atractius turístics del municipi i d’altres poblacions de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre que enguany també han renovat el Conveni Corner, l’acord per promocionar-se conjuntament en fires nacionals , estatals i internacionals aquest 2018.

 

Entre els representants institucionals del territori que van assistir a la jornada inaugural del certamen, hi havia la regidora de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Elidia López, qui va poder parlar de les fortaleses del municipi des del punt de vista turístic en diverses emissores de ràdio de Pamplona; i compartir experiències amb representants de diferents poblacions.

 

La regidora ha destacat la importància que té per al municipi prendre part en Navartur, “la fira més important del País Basc, que representa una porta obert a un mercat potencial molt interessant i d’alt poder adquisitiu, com és el mercat de Navarra i el País Basc”.

 

“Per l’eix de l’Ebre ens arriben al nostre municipi molts visitants d’aquesta área, expecialment per les bones comunicacions que hi ha per carretera. Aquestes persones tenen en molt bona consideració la Costa Daurada”, ha argumentat Elidia López.

 

La mateixa regidora ha informat que la propera cita promocional que tindrà Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant serà Petitàlia, la fira de referència en la província de Lleida dirigida al gran públic familiar. En aquest certamen, que se celebrarà els propers dies 17 i 18 de març, el municipi comptarà amb un estand propi.