3a Diada de les Jornades gastronòmiques d'interior

Data: 
07/04/2019 - 11:00 a 14:00
Lloc: 
Plaça Drs. Gil-Vernet
Poble: 
Vandellòs
Amb la celebració de la 3a Diada de les Jornades gastronòmiques d’interior, s’inaugurarà el  diumenge 7 d’abril la tercera edició d’aquestes jornades, organitzades per la Regidoria de Turisme. La Diada tindrà lloc a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs, a partir de les 11 h.
 
En aquest escenari, amb la torre medieval de fons, s’hi podran menjar miniclotxes, elaborades per la Cooperativa agrícola de Vandellòs, i els tastets cuinats per la desena de restaurants que participaran en les jornades, per un preu de 2 euros. També hi haurà actuacions en directe i sortejos.
 
A més, enguany, com a novetat, hi haurà un show cooking infantil solidari, és a dir, els nens i nenes que assisteixin a la Diada podran cuinar un dels tastets (en concret, el proposat per la botiga de menjars Deviteca) i tots els diners recaptats amb la venda d’aquests tastets elaborats pels infants seran destinats a la Fundació el Somni dels Nens, una entitat que dóna suport als nens que pateixen càncer o altres malalties cròniques i greus i a les seves famílies.