La Piscina Municipal Coberta compleix 10 anys!

Data: 
06/04/2019 - 10:00 a 20:00
Lloc: 
Piscina Municipal Coberta
Poble: 
L'Hospitalet de l'Infant

Aquest any la Piscina Municipal Coberta de l'Hospitalet de l'Infant compleix el seu 10è aniversari. Per aquest motiu, l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet ha preparat un programa d'activitats gratuïtes obertes a tothom per al 6 d'abril, aprofitant que és el  Dia Mundial de l’Activitat Física. Aquest dia, l’entrada a la piscina i al gimnàs serà gratuïta.

 

A més del ventall d’activitats dirigides proposades, que seran de 10 a 12:45 hores, a les 13 hores es farà el lliurament dels premis als nens i nenes guanyadors del concurs de dibuix, que s’ha fet amb col.laboració de l’Escola Mestral i l’Escola Valdelors i, s’entregarà un obsequi als abonats i abonades de fa 10 anys. I per finalitzar el dia, a les 16 hores, tindrà lloc el Campionat Comarcal de Natació.

 

Es recomana a totes les persones interessades que s’inscriguin amb antelació a les activitats, per tal de no sobrepassar el límit d’aforament. 

 

Arran d’aquest aniversari, del 6 d’abril al 30 de juny, la matrícula a la Piscina Municipal Coberta serà gratuïta.  

 

Per a més informació o inscripcions us podeu adreçar a les instal·lacions de la Piscina Municipal Coberta o bé trucar al 977 820 523. 

Galeria d'imatges: