VISITA GUIADA PER A FAMÍLIES: EL LLASTRES, més que un riu

Data: 
18/04/2019 - 17:30 a 19:00
Lloc: 
Sortida: Centre de visitants de l'Hospital del Coll de Balaguer
Poble: 
L'Hospitalet de l'Infant

Recorregut a peu pel riu Llastres on es pot descobrir la seva part històrica. El riu Llastres va ser punt de trobada de civilitzacions antigues, com els ibers i els grecs, l’establiment dels romans amb la mansió d’Oleastrum, i que van conquerir tot el territori de la vall del riu aprofitant la seva orografia. Es podran contemplar els ponts de Carles IV i del ferrocarril i la seva història de bombardejos i destrucció durant la Guerra Civil Espanyola.

Accessibilitat difícil. Visita no apta per a persones amb mobilitat reduïda o amb dificultat per caminar. Es recomana portar calçat adequat, roba còmoda, gorra i aigua.

Grup fins a 20 persones. Mínim 6 persones. Idioma: català / castellà

RESERVA

També reserves a: Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer, Oficina d’Informació i Turisme, tel. 669 283 728 (Jordi guia)

Preus: 2 € adults  / 1 € menors de 12 anys / Menors de 4 anys gratuït

El pagament de la reserva es farà abans de la visita.

El menor d’edat haurà d’estar acompanyat sempre per un adult. La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva la possibilitat d’anul·lar les visites guiades que no tinguin un mínim d’assistència, o quan les condicions meteorològiques siguin adverses.