VISITA GUIADA: Viatge al passat del Coll de Balaguer

Data: 
14/04/2019 - 11:00 a 13:00
Lloc: 
Sortida: Centre de visitants de l'Hospital del Coll de Balaguer
Poble: 
L'Hospitalet de l'Infant

Una passejada per entendre la importància històrica i geoestratègica del Coll de Balaguer. Ens permetrà repassar els diferents fets ocorreguts des de l'època d'esplendor de la Via Augusta, passant pel Pont de La Batalla, fins a diferents enfrontaments bèl·lics, com és la Guerra dels Segadors, la Guerra de Successió o la Guerra del Francès, que van comportar la construcció de l'avui desaparegut fort de Sant Felip, que defensava aquest perillós camí entre Barcelona i València.

Visita recomanada preferentment per adults. Accessibilitat difícil. Visita no apta per a persones amb mobilitat reduïda o amb dificultat per caminar. Es recomana portar calçat adequat, roba còmoda, gorra i aigua.

Grup fins a 20 persones. Mínim 6 persones. Idioma: català / castellà

RESERVA

També reserves a: Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer, Oficina d’Informació i Turisme, tel. 669 283 728 (Jordi guia)

Preus: 4 € adults  / 1 € menors de 12 anys // Transport: inclòs

El pagament de la reserva es farà al mateix Centre de Visitants, abans de la visita.

El menor d'edat haurà d'estar acompanyat sempre per un adult. La Regidoria de Cultura i Patrimoni es reserva la possibilitat d'anul·lar les visites guiades que no tinguin un mínim d'assistència, o quan les condicions meteorològiques siguin adverses.