Per Nadal, fer poble té premi

Per dinamitzar el comerç local i premiar la fidelitat dels clients, les regidories de Comerç i de Turisme han posat en marxa la campanya “Per Nadal, fer poble té premi”. Des de l’1 de desembre i fins al 6 de gener, les persones que realitzin compres als establiments comercials del municipi o consumeixin als bars i restaurants locals, per un import de 10 euros com a mínim, podran bescanviar els tiquets per vals per a diverses activitats organitzades per l’Ajuntament per aquestes dates. Queden excloses d’aquesta promoció les compres fetes a les grans superfícies comercials.
 
Els premis de la campanya consistiran en viatges a les atraccions infantils o al trenet de Nadal; fotografies al photocall nadalenc i entrades per a les sessions de cinema o per al parc aquàtic.
 
L’Oficina de Turisme (Cal Forn) és el lloc on es bescanviaran els tiquets de compra o de consumició pels vals. Els de 10 a 29,99 euros es bescanviaran per 1 val; els de 30 a 49,99 euros, per 2 vals; i els de 50 euros o més, per 3 vals. 
application/pdf
Cartell (696 KB)