Actes per a la celebració de Sant Jordi

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, el municipi de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant celebrarà un seguit d'actes durant tot el cap de setmana. Us deixem el recull a continuació:

 

DIVENDRES 21 D’ABRIL

Taller de Sant Jordi

A càrrec de la Biblioteca Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura. Els nens i nenes gaudiran fent una manualitat amb la temàtica d’aquesta festa (una rosa). Cal fer inscripció a la biblioteca Infant Pere. Places limitades.

Edat: A partir de 6 anys i menors acompanyats d’un adult.

A les 17h, a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet.

 

DISSABTE 22 D’ABRIL

XV Acordionada

Organitzada per l’Associació Catalana d’Acordionistes i l’Escola Municipal de Música, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Audenis. L’Associació Catalana d’Acordionistes (ACDA) és una associació cultural sense ànim de lucre fundada l’any 1998, que ha nascut amb la voluntat que tots els acordionistes i simpatitzants de l’acordió de Catalunya i, si s’escau, d’altres llocs, puguin tenir un contacte més directe i fluid entre ells i estar ben a prop de totes les inciatives, activitats i propostes relacionades amb el món de l’acordió que es duguin a terme.

En aquesta XV Acordionada hi participaran 90 acordionistes de diferents agrupacions musicals.

Concert al carrer: A les 13 h en tres places de l'Hospitalet de l'Infant: pl. de l'Almadrava, pl. del Bulevard i pl. Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant.

Concert de cloenda: A les 18 h, al Teatre Auditori del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant.

 

DIUMENGE 23 D’ABRIL

Diada infantil

Organitzada per la Regidoria de Turisme. Amb jocs infantils i taller de mosaics.

A partir de les 11h a la Plaça Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant.

 

Sardanes per Sant Jordi

Acte organitzat pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), amb el patrocini de l’Ajuntament, a càrrec de Cobla Ciutat de Cornellà.

A partir de les 12h a la plaça Drs. Gil Vernet de Vandellòs.

 

Lliurament de premis Concurs de Sant Jordi

A càrrec de l’AMPA Llastres, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura. Lliurament de premis del Concurs de Sant Jordi de dibuix i redacció, per l'AMPA Llastres de l'Escola Mestral i amb la col·laboració de la Biblioteca Infant Pere. Dins de l'acte tindrà lloc un espectacle a càrrec d'Inda Pereda i Jordina Biosca.

A les 17h al Teatre-Auditori de l’Hospitalet de l’Infant.

 

Sardanes per Sant Jordi

Acte organitzat per la Regidoria de Cultura a càrrec de Cobla La Principal de Tarragona.

A les 18h a la plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant.

 

A banda hi haurà venda de llibres i roses, a la Plaça Drs. Gil Vernet de Vandellòs i a la Plaça Catalunya de l’Hospitalet de l’Infant.