El minifestival de música TWINPALM se celebrarà el 7 d'abril a l'Hospitalet de l'Infant

Cartell del TWINPALM 2018

El minifestival TWINPALM, la versió de petit format del ja desaparegut festival PALMFEST, celebrarà la seva setena edició el proper dissabte 7 d'abril a les instal·lacions del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant. La demostrada maduresa d'aquest certamen queda confirmada un cop més amb la solidesa del seu cartell, com sempre orientat a paladars inquiets i àvids de propostes que puguin explotar al màxim la qualitat del seu directe en un escenari autènticament privilegiat, com el de l'Auditori del Centre Cultural Infant Pere de la localitat tarragonina.

 

Encapçala el cartell la ja anunciada Maika Makovski, que ens oferirà un concert íntim, defensat en alguns moments amb la seva guitarra i en altres amb un piano de cua. Tampoc es perdran la cita Mariona Aupí, en presentació del seu nou àlbum ‘Le Monde’, Pacosan, que presentaran a TWINPALM la seva recent i aclamat 'Sour Mood' i els locals Mina Coto, que fa escassos dies presentaven 'Dorado Sublime' i actuaran per primera vegada a casa. La representació internacional la tindran els britànics Ivan Campo, trio de Manchester que porta alguns mesos girant per tot Europa en presentació del seu recent darrer treball 'Season of the King'. 

 

Aquestes actuacions tindran lloc durant la tarda del dissabte 18 de febrer a l'Auditori del Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant, de poc més de 350 places, que converteixen la cita en un esdeveniment amb aforament limitadíssim. Les entrades es poden adquirir a preu reduït per només 15 € a www.ticketea.com