L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i Comaigua signen un acord per col·laborar amb el Festival Internacional de Guitarra

Imatge de l'acte de signatura del conveni

Per tal de promoure i desenvolupar activitats de caràcter cultural a la comarca del Baix Camp, l’empresa que gestiona l’aigua a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Comaigua, col·laborarà amb la segona edició del Festival Internacional de guitarra l’Hospitalet de l’Infant 2018. Això serà possible gràcies al conveni de col·laboració que han signat aquesta setmana l’alcalde de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia i el Gerent de Comaigua, Joaquim Vicens.

 

En virtut d’aquest l’acord, Comaigua es compromet a realitzar una aportació econòmica de 1.500 euros en concepte de col·laboració en la celebració dels actes que s’emmarquen en aquesta edició del Festival, que se celebrarà del 25 al 29 de juliol a l’Hospitalet de l’Infant i, que en aquesta ocasió està dedicat a la música de cambra. Per la seva banda, l’Ajuntament es compromet a destinar l’esmentada aportació econòmica a cobrir les despeses ocasionades amb motiu de la celebració dels actes que s’inclouen dins d’aquest festival organitzat per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament del municipi, sota la direcció artística d’Anders Clemens i la coordinació general de Patricia Mercado.

 

El Festival Internacional de guitarra l’Hospitalet de l’Infant 2018 té per objectiu donar a conèixer les obres per a guitarra en els conjunts de cambra, i compta amb convidats de diferents països, mitjançant concerts, conferències i tallers. I pretén convertir Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant en un nucli cultural, i un referent en el món de la música, tal com ha apuntat la regidora de cultura Núria Ortiz, present també a l’acte de signatura del conveni amb Comaigua.

 

Les entrades per als concerts es poden comprar ja de manera anticipada a la taquilla del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet (de dilluns a divendres, de les 18 a les 20 h) i en breu també es podrà fer a través de la pàgina web del festival:www.guitarfesthospitalet.cat, en què es pot consultar també tota la informació i formalitzar la inscripció a les màster classes.