Conveni de col•laboració entre l’Ajuntament i l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Els representants municipals i de l'Associació d'Empresaris de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

L’alcalde, Alfons Garcia, acompanyat del regidor de l’àrea de Promoció Econòmica, Miguel Ángel Garcés; i el president de l’Associació d’Empresaris de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (ADE), Josep Joan Domènech, han signat aquest dimarts 27 de febrer passat el conveni anual de col·laboració entre l’Ajuntament i aquesta entitat local.

 

Per mitjà d’aquest acord, l’Associació, que aplega més d’una quarantena d’empresaris, s’ha compromès a promocionar el desenvolupament tecnològic, industrial i de serveis al municipi mitjançant la realització de diferents activitats al llarg de l’any a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. I, per ajudar a finançar aquestes activitats impulsades per l’Associació, l’Ajuntament s’ha compromès a aportar-hi 3.000 euros.

 

Tal com han fet constar al text del conveni, tant el consistori com aquesta entitat són conscients de la importància d’arribar a “acords de col·laboració i cooperació entre el sector públic i el privat per continuar fomentant la realització d’actuacions pel desenvolupament econòmic local i per la diversificació econòmica del municipi”.