IDETSA ofereix aquest 2017 cinc certificats de professionalitat

IDETSA ha obert ja el període de matriculació de la Formació Ocupacional del proper any. S’ofereixen cinc Certificats de Professionalitat subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya i, que consisteixen en una oferta pràctica de formació de qualitat orientada a que les persones en situació d’atur millorin la capacitació i qualificació professional per afavorir la seva inserció laboral.

Aquest any IDETSA ha aconseguit nous cursos de formació del sector administratiu o de les noves tecnologies que se sumen als que ja s’oferien fins ara de serveis de restaurant i organització de magatzems.

Concretament, la matrícula es pot realitzar per al curs Operacions Auxiliars de serveis administratius generals, un curs de nivell 1, de 410 hores de durada i 40 hores de pràctiques que s’impartirà de gener a abril de 2017; en el mateix àmbit hi ha el curs de nivell 2 d’Activitats de gestió administrativa que s’iniciarà al febrer i té una durada de 820 hores i 80 més de pràctiques. El curs de nivell 3 de Programació de sistemes informàtics s’iniciarà a l’abril i té una durada de 530 hores i 80 de pràctiques. El curs d’organització de magatzems de nivell 3 i de 320 hores més 80 de pràctiques s’iniciarà també al gener i el de servei de restaurant ja va començar a principis d’aquest mes de desembre.

 

Cal remarcar que per realitzar alguns d’aquests itineraris formatius es requereix algun tipus de titulació, com ara el graduat en ESO, el de batxillerat o els seus equivalents en el cas de les titulacions de nivell 2 i 3. Per als certificats de nivell 1 no es requereix cap titulació prèvia.

 

Això fa que IDETSA sigui una referència en l’obtenció de certificats de professionalitat al territori i, que les persones del municipi que desitgin ampliar el seu currículum i millorar les perspectives de trobar feina no s’hagin de desplaçar a altres localitats del voltant per rebre cursos de formació.

 

Les persones interessades es poden adreçar a les oficines d’IDETSA al Polígon Industrial Les Tàpies i consultar la informació al web www.idetsa.net