Oberta la matrícula a l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant

Fins al mes d’octubre estarà oberta la matrícula per a l’Aula Universitària de la UNED de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Concretament, el termini per apuntar-se als estudis de grau (de Geografia i Història, d’Enginyeria en Tecnologies Industrials i d’Administració i Direcció d’Empreses) finalitzarà el dia 20 d’octubre. Per matricular-se als cursos que ofereix el Centre Universitari d’Estudis d’Idiomes a Distància (Francès A1 i B1, i Anglès dels nivells A1, A2 i B1) hi ha de temps fins al 31 d’octubre. Les persones que vulguin inscriure’s al curs d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys ho poden fer fins al dia 20 d’octubre.

 

L’Aula Universitària de la UNED està ubicada a l’Institut Berenguer d’Entença de l’Hospitalet de l’Infant, on el professorat atén l’alumnat personalment dos dies a la setmana, mitjançant classes presencials i sessions tutorials. Aquest serà el 4t curs que s’obrirà, per facilitar l’accés dels joves i adults del municipi i de la resta de la demarcació als esmentats ensenyaments a distància.

 

Per formalitzar la matrícula cal adreçar-se al Centre Associat UNED-Tortosa, del qual depèn l’Aula, que està situat al c/ Cervantes 17 de la capital del Baix Ebre (adreça de correu electrònic: info@tortosa.uned.es i telèfons: 977 443 104 i 977 443 108). Per demanar més informació es pot trucar al telèfon 663 321 811 (de les 18 a les 19h, de dilluns a dijous) o escriure un correu electrònic a l’adreça josborruey@tortosa.uned.es