S’amplia el període de matriculació als cursos d’adults fins al 13 d’octubre

Portada del fullet informatiu dels cursos d'adults

La Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha ampliat el segon període de matriculació als cursos d’adults que organitza. El termini finalitzava el 29 de setembre però ara, fins al 13 d’octubre, les persones interessades a apuntar-s’hi encara poden presentar la sol·licitud a les oficines municipals d’atenció ciutadana, situades a l’Ajuntament de Vandellòs o a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant.

 

Per al curs 2017-18, s’ofereixen cursos de preparació per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES) i per a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius i de Grau Mitjà (CFGM i CFGS) que convoca el Departament de la Generalitat de Catalunya. També es brinda un curs preparatori per a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys. 

 

Les classes van començar el 12 de setembre i s’imparteixen a les instal·lacions del Viver d’Empreses d’IDETSA, de dilluns a dijous de les 16 a les 20.45 hores.

 

Més informació al fullet