S’organitza un curs de català inicial a l’Hospitalet de l’Infant (inscripcions els dies 13 i 15 de febrer!)

Logo del Consorci per a la Normalització Lingüística

El Centre de Normalització Lingüística de l’Àrea de Reus i l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant impartiran un curs de nivell inicial de 45 h de durada a l’Hospitalet de l’Infant. El curs, que començarà el 15 de febrer i acabarà a mitjan maig, es farà els dimarts i els dijous de 15.15 a 17 h a l’antiga Escola Àster (al costat del Casal de la zona esportiva).

 

Per a inscriure’s a aquest curs cal adreçar-se a l’antiga Escola Àster el dimarts 13 de febrer de 15.15 a 17 h o bé el dia 15 a les 17 h, després de la primera classe.

 

La setmana passada també va començar un curs intensiu d’aquest nivell a Mont-roig del Camp, que s’imparteix el dilluns, dimarts, dimecres i divendres de 18 a 20 h. I dilluns aquesta mateixa setmana n’ha començat un altre a Cambrils, que es fa els mateixos dies, però en horari de matí, de 9.30 a 11.30 h.

 

Els cursos inicials, amb matrícula gratuïta, tenen per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximació a la llengua catalana. Són per a persones que no entenen el català i volen adquirir les habilitats de comprensió i de producció oral de frases simples que els permeti actuar mínimament en situacions quotidianes.