El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló, del 3 al 14 de juny

El període de preinscripció a l’Escola de Música, del 3 al 14 de juny

El període de preinscripció a l’Escola Municipal de Música Xavier Barceló de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per als alumnes de nou ingrés, per al curs 2019/20, començarà el proper dilluns 3 de juny i finalitzarà el divendres 14 de juny. Fins aleshores, les persones interessades a apuntar-se als estudis reglats i no reglats que ofereix o a formar part d’algun dels seus grups instrumentals, poden presentar les seves sol·licituds de dilluns a dijous, de les 11 a les 14 h, a aquest centre d’ensenyament musical, ubicat al carrer Alamanda número 3 de l’Hospitalet de l’Infant.

 

Per fer qualsevol consulta, poden adreçar-se també a l’Escola de Música (telèfon: 977 82 37 14; correuelectrònic: escolademusica@vandellos-hospitalet.cat.

 

A l’Escola s’hi brinda l’oportunitat d’aprendre a tocar un total de 15 instruments (acordió, bombardí, clarinet, flauta, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, percussió, piano, saxòfon, trombó, trompa, trompeta, tuba, violí i violoncel); i també de fer cant.

 

Els grups instrumentals que actualment hi existeixen són: els grups d’acordions, de guitarres de percussió i de piano; les bandes infantil i juvenil; les orquestres infantil i juvenil; el combo i el cor jove.

 

Per donar suport a les famílies que es troben en situació econòmica desfavorida, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant té un programa de beques, perquè els nens i nenes empadronats al municipi puguin assistir a l’Escola Municipal de Música.

 

Més informació, en els documents adjunts.