Conveni de col•laboració entre l’Ajuntament i el Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs i el Centre Excursionista Serres del Mestral

Representants de l'Ajuntament i de les entitats signants

L’alcalde, Alfons Garcia, acompanyat de la regidora d’esports Cristina Borràs; i el president del Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV), Francesc Rodell, per una banda; i el president del Centre Excursionista Serres del Mestral, Josep Gavira, per un altra banda, han signat els convenis de col·laboració entre l’Ajuntament i aquestes entitats locals per organitzar diverses curses de muntanya.

 

Per mitjà d’aquests acords, ambdues entitats s’han comprés a organitzar conjuntament la Ultra Llastres i Cursa de la Portella que se celebraran els dies 23, 24 i 25 de març i també la Vandekames 2018, que tindrà lloc els dies 3 i 4 d’agost. Per ajudar a finançar les curses del mes de març l’Ajuntament s’ha compromès a aportar 3.000 euros i la mateixa quantitat per col·laborar amb el finançament de la Vandekames. També autoritza a aquestes associacions a utilitzar les instal·lacions esportives: Pavelló de Vandellòs, gimnàs Hifrensa i Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet.

 

En aquest sentit, cal tenir en compte que l'Ajuntament té com a objecte potenciar l’accés a la pràctica de l’esport i de l’activitat física de qualitat a nivell municipal, a l’efecte de fomentar la vida saludable, evitar l’abandonament de l’esport entre els joves i difondre l’activitat esportiva al municipi.

 

Igualment, l’Ajuntament treballa per intensificar el moviment associatiu en les múltiples representacions i especialment a través d’aquestes entitats caracteritzades pel voluntariat i la participació.