La XXIX Milla Urbana de Vandellòs aplega un centenar de corredors (aquí podeu consultar-ne els resultats)

El podi dels guanyadors absoluts de la Milla urbana de Vandellòs
La 29a edició de la Milla Urbana de Vandellòs va acollir un centenar de participants, de totes les edats, el dissabte 5 d’octubre. 
 
La jornada d’atletisme va arrencar al carrer de Fatxes a partir de les cinc de la tarda, amb el tret de sortida per als corredores de la categoria Barrufets, que van completar una volta al circuit de 325 metres, acompanyats dels seus pares i mares. Tot seguit, va ser el torn dels corredors de les categories prebenjamí, amb el recorregut de 2 voltes; els benjamins i alevins, amb 3 voltes; i els infantils, cadets, juvenils, veterans i absoluts, amb un recorregut de cinc voltes en total, fins a completar els 1.609 metres, la distància d’una milla. 
 
Aquesta cita esportiva va comptar amb una gran participació local, així com d’atletes vinguts d’arreu de la província. El campió absolut va ser en Xavier Ros, del Club Atletisme Tarragona, amb un temps de 4 minuts i 58 segons. Cap dona va disputar la categoria absoluta, però sí que hi va haver representació femenina entre les categories juvenil i veterana. Podeu consultar-ne tots els resultats, en detall, en el document adjunt.
 
Aquest esdeveniment està organitzat cada any pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes “Vall de Llorers” de l’Escola Valdelors, amb la col·laboració de l’Ajuntament. 
application/pdf
Resultats (23.69 KB)