Oberta la inscripció a la 9a edició de Vandekames, prevista per al 3 d'agost

Oberta la inscripció a la 9a edició de Vandekames, prevista per al 3 d'agost

La inscripció a la 9a edició de Vandekames, l’esdeveniment esportiu de muntanya pensat per gaudir en família que enguany se celebrarà a Vandellòs el dissabte 3 d’agost, és oberta la pàgina web: www.vandekames.com. Fins al 29 de juliol o fins que s’esgotin els dorsals disponibles, totes les persones interessades a participar en aquestes curses i caminades organitzades pel Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs (CCERV) i pel Club Centre Excursionista Serres del Mestral, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ho poden fer.

En aquesta edició, Vandekames constarà de duescurses de muntanya: la negra o clàssica, de 24 km amb un desnivell positiu de 1.800 m; i la roja o express, de 16 km amb un desnivell positiu de 1.000m). També inclourà dues caminades (la groga, de 7 km amb un desnivell positiu de 400 m; i la blava, d’iniciació al trail, d’11 km amb un desnivell de 650 m), que no tenen caràcter de competició; i curses infantils, per a nens i nenes d’entre 4 i 12 anys (la «Vandekids»)

Vandekames forma part també del Circuit de Curses per Muntanya del Camp de Tarragona (CCTGN). Per aquest motiu, la cursa negra tornarà a ser puntuable per al Circuit Classic del CCTGN; i la cursa roja, per al Circuit Express del CCTGN.

Totes les curses i caminades començaran a disputar-se a partir de les 18 h, a la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs, excepte els recorreguts infantils, que s’iniciaran a partir de les 20 h,. El punt d’arribada serà la zona esportiva de Vandellòs, que serà també el lloc on es correran les curses infantils i on se servirà un sopar per a tots els participants. Tots els participants rebran, a més, com a obsequi, una samarreta i podran banyar-se junt amb els seus acompanyats a la piscina municipal del poble.

I és que, tal com remarca l’organització, Vandekames és un esdeveniment esportiu “obert a tothom, pensat per gaudir en família, que té com a objectiu fomentar l’esport i donar a conèixer les muntanyes i l’entorn natural del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant”. Compta amb la col·laboració d’uns 150 voluntaris i amb el suport de diverses entitats públiques i empreses privades.L’any passat va aplegar-hi més de 600 persones.