S’imparteix un curs oficial de socorrisme aquàtic a l’Hospitalet de l’Infant

Imatge d'arxiu d'un curs de socorrisme aquàtic impartit a l'Hospitalet de l'Infant

Del 23 de novembre de 2019 al 27 d’abril de 2020, l’Hospitalet de l’Infant acollirà un curs oficial de socorrisme aquàtic, totalment subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Aquest curs teòric i pràctic s’impartirà els dilluns a la tarda i els dissabtes a la Piscina Municipal Coberta i a altres instal·lacions de la Zona Esportiva Àster de l’Hospitalet de l’Infant, gràcies al conveni de col·laboració signat pel Consell Esportiu del Baix Camp i per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Mitjançant aquest acord, el consistori ha cedit al Consell Esportiu aquests equipaments municipals perquè pugui realitzar aquesta formació.

 

Per a més informació, les persones interessades en aquest curs han de posar-se en contacte amb el Consell Esportiu del Baix Camp, a través de l’adreça de correu electrònic cebc@cebc.cat o del telèfon 977 33 40 63.

 

Aquest serà el segon curs oficial de socorrisme aquàtic que es farà a l’Hospitalet de l’Infant, després que el Consell Esportiu del Baix Camp es convertís l’any 2018 en un centre formador d’activitats de l’àmbit de l’esport homologat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), organisme adscrit a la Generalitat de Catalunya. Això li permet oferir formació reglada, amb certificació professional oficial.

 

application/pdf
Cartell (132.82 KB)