Conveni de col•laboració entre l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’Associació Amics de la Fira d’Abril

Representants de l'Ajuntament i de l'Associació Amics de la Fira d'Abril

L’alcalde, Alfons Garcia, acompanyat de la regidora de Turisme, Elidia López; i la presidenta de l’Associació Amics de la Fira d’Abril de l’Hospitalet de l’Infant, Blanca Redondo, han signat aquest dijous 8 de febrer el conveni de col·laboració anual entre l’Ajuntament i aquesta entitat local.

En virtut d’aquest acord, l’Associació Amics de la Fira d’Abril de l’Hospitalet de l’Infant s’ha compromès a promocionar l’activitat lúdico-festiva a través de l’organització de la Feria d’Abril al nucli de l’Hospitalet de l’Infant. Per ajudar a finançar les activitats vinculades a aquesta fira, que enguany se celebrarà els dies 27, 28 i 29 d’abril, la Regidoria de Turisme s’ha compromès a abonar 3.000 euros a aquesta entitat.

Tal com consta al conveni, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant té com a objecte promocionar l’activitat lúdicofestiva del municipi i donar suport a les associacions que en formen part, promovent el teixit associatiu i afavorint la cooperació entre aquest i el sector públic.