Gairebé mig miler de persones han passat pel “Casterrorífic” de la Masia de Castelló

Fotografia del "Casterrorífic" 2019

Prop de 500 persones han vist la segona edició del “Casterrorífic”, un espectacle «per passar por i reviure el passat de Castelló, el poble del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant que va quedar deshabitat a la meitat del segle XX i que s’està reconstruint. És la xifra que ha facilitat l’Associació Masia de Castelló, l’entitat organitzadora, que ha comptat amb la col·laboració de Lo Tossalet i amb el patrocini de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

 

Aquest mig miler de persones va assistir a les representacions adreçades als adults i als infants a partir de 12 anys, que es van oferir del 31 d’octubre al 2 de novembre, de 19.30 a 22 hores. Les representacions dirigides per a tots els públics, «el Petit Casterrorífic”, previstes per al 3 de novembre, de les 11 a les 14 h, es van haver de suspendre, a causa de les condicions meteorològiques.

 

Els participants van poder veure un total de 16 escenes, representades per una setantena de voluntaris, que van interpretar el paper de diversos avantpassats que tornaven a Castelló (leprosos, parteres, llenyataires, enterradors, forjadors, etc.) amb música ambiental i efectes especials. Distribuïts en grups, un guia els va acompanyar en aquest recorregut terrorífic, que tenia una durada aproximada de 30 minuts.