Per a la tardor, nova programació juvenil

Logo de joventut

Amb l’arribada de la tardor, els Casals de Joves estrenen programació. Durant els mesos d’octubre, novembre i desembre, al Casal de Joves de l’Hospitalet de l’Infant hi haurà activitats cada tarda, de dilluns a dissabte: de dilluns a dijous, “L’hora del deure”; els dilluns, diversos tipus de campionats; els dimarts, meditació; els dimecres, anglès; els dijous, “Peli i crispetes”; els divendres, “De tu a tu”, unes sessions de grup moderades per una psicòloga, en què els joves poden tractar temes que els interessa o els preocupa; i els dissabtes, “Els nostres dissabtes”. Al Casal de Joves de Vandellòs, hi haurà diversos campionats, tots els divendres; i “Peli & crispetes”, tots els dissabtes.

 

Així mateix, el Casal de Joves de l’Hospitalet tornarà a acollir “Nits Joves” diversos divendres. I els dimecres 11 d’octubre, 15 de novembre i 13 de desembre, des de la Regidoria de Joventut es promouran novament les reunions entre els usuaris dels Casals de Joves i del Casal d’Avis de l’Hospitalet de l’Infant per jugar al jocs de taula Rummikub.

 

D’altra banda, aquesta tardor continua vigent el programa d’activitats semestral Tok’l 2, organitzat conjuntament per les regidories de Joventut de Mont-roig del Camp i Miami Platja i Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. Les properes sortides previstes dins d’aquest programa seran a Port Aventura (el 14 d’octubre), al Saló Manga (el 4 de novembre); i a l’Skating BCN + Gaudí Experience (el 16 de desembre). Més detalls i inscripcions a: http://blocs.xarxanet.org/cjvandellos/