Els alumnes de Vandellòs han celebrat el Dia de l’Arbre

Imatge del dia de l'arbre amb els alumnes de l'escola Valdelors

Els alumnes de l’Escola Valdelors de Vandellòs han celebrat aquest dimarts 24 d’abril el Dia de l’Arbre. Durant el matí, aquesta cinquantena de nens i nenes han plantat plantes aromàtiques al poble de Castelló i han creat el que han anomenat «el jardí de les olors», com un atractiu més per als visitants d’aquest nucli medieval de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant que cada any reviu amb motiu de la celebració del Pessebre dels Estels. Per fer-ho, han comptat amb l’ajut dels seus mestres i de l’equip de Medi Ambient del consistori.

 

L’Agrupació de Defensa Forestal (ADF) també ha col·laborat en el desenvolupament d’aquesta tasca, en la qual han participat l’alcalde, Alfons Garcia; la regidora d’Ensenyament, Núria Ortiz; i la directora de l’escola, Cristina Vernet.

 

Enguany, a més de plantar vegetació, els alumnes de Vandellòs han pogut prendre part en un taller de bossetes d’olors i veure diversos animals, com ara gallines, conills, un gall d’indi, coloms.

 

Aquestes activitats les han organitzades conjuntament l’Escola Valdelors i les regidories de Medi Ambient i d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, amb la col·laboració de l’Associació Masia de Castelló i de Javier Celaya. L’objectiu del Dia de l’Arbre, que patrocina cada any el consistori, és conscienciar els infants sobre la importància de conservar i cuidar el medi ambient.