Notícies

Cartell dels actes per celebrar el 8 de març, Dia Internacional de les Dona
Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dona, el diumenge 8 de març, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat un programa d’actes, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’entitat local Les Violetes, l’Institut Català de la Salut i el Grup Sagessa. Les activitats començaran el dilluns 2 de març i duraran fins al 9 de març.
Acte oficial de la hissada de la Bandera Blava 2019 celebrat el 6 de juliol
Tres platges de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant llueixen ja la Bandera Blava 2019: la de l’Arenal, la de la Punta del Riu i la del Torn. Aquestes platges i el port esportiu de l’Hospitalet  de l’Infant han obtingut un any més aquest distintiu que atorga un tribunal internacional de la FEE (Fundació d’Educació Ambiental), amb la col·laboració de l’Associació d’Educació Ambiental i del Consumidor (Adeac), que gestiona la campanya a l’Estat espanyol.  
Una imatge de com va quedar afectat el passeig de l'Arenal de l'Hospitalet de l'Infant
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant valora en prop de 200.000 euros els danys oc
Imatge de recurs d'un DNI
Una unitat mòbil de la Policia Nacional es desplaçarà a la Casa de la Vila de l'Hospitalet de l'Infant el dimecres 25 de març  per tramitar l'obtenció i renovació de DNI de les 9.30 a les 12 h (i el divendres 27 de març, per lliurar els DNI als ciutadans atesos).  
Cartell de les VIII Jornades literàries de l'Hospitalet de l'Infant
Amb una conferència titulada “La literatura gòtica, un gènere amb cua...”, a càrrec de la professora i escriptora Joaquima Nol
Imatge del Ple de l'Ajuntament del 13 de febrer de 2020
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha compromès a programar durant els propers 5 anys la instal·lació d’aerogeneradors i plaques fotovoltaiques per esdevenir un consistori autosuficient elèctricament i deixar de pagar rebut elèctric.
Cartell de Naroa Martín guanyador del Concurs de disseny de cartells de promoció de la igualtat de gènere convocat per l’Ajuntament
Naroa Martín ha guanyat el Concurs per al disseny de cartells informatius de promoció de la igualtat de gènere, convocat per la Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. El seu treball s’utilitzarà per elaborar el cartell informatiu de les activitats que organitzarà l’Ajuntament el proper 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de les Dones.