Notícies

Cartell de la tonyinada
Amb la celebració de la Tonyinada 2018, s’inauguraran aquest diumenge 27 de maig les XIX Jornades de la Tonyina a l’Hospitalet de l’Infant. Els assistents a aquesta jornada gastronòmica, prevista a partir de les 11 hores, a la Plaça Catalunya, podran tastar les “tonyi-tapes” elaborades pels onze restauradors que prenen part en aquesta edició de les jornades, per un preu de 2,5 euros amb beguda inclosa. A més, hi haurà actuacions musicals i animació infantil; i un sorteig de tres entrades dobles a PortAventura.  
Carrer nou de Masriudoms amb la nova pavimentació
Les obres de pavimentació del carrer nou de Masriudoms ja han finalitzat. Aquests treballs van començar a mitjans de febrer en aquest carrer estret, situat al nucli antic del poble, i han consistit en la renovació del paviment, que no era homogeni i presentava deficiències i deteriorament pel pas del temps i l’ús continuat de vehicles. També s’hi ha renovat la xarxa d’aigües residuals, de distribució d’aigua potable i de contraincendis, i s’hi ha previst la recollida d’aigües pluvials.
Cartell activitat de la CAE "a la feina comunica!"
La Comunitat d’Aprenentatge Empresarial (CAE), un projecte promogut per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ha organitzat un taller gratuït titulat “A la feina, Comunica” per al proper dissabte 26 de maig, a l’Hospitalet de l’Infant. Aquest taller, que s’impartirà a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de les 16 a les 20 h, anirà a càrrec del conegut actor Miquel Sitjar, sota la coordinació de Marta Zaragoza, directora de Cresàlida, Creixement i Consolidació Empresarial.
Imatge taller de simulació d'un accident de trànsit a l'Hospitalet de l'Infant
Aquest divendres 18 de maig de 2018, a l’Hospitalet de l’Infant s’hi ha realitzat un taller a la via pública, concretament a la Via Augusta, en què s’ha simulat un accident de trànsit resultant de la col·lisió entre dos turismes i l’afectació també d’una motocicleta.
Cartell del descompte per empadronats del Swimrun Ebre-Costa Daurada
La inscripció a la primera edició de la Swimrun Ebre-Costa Daurada, que Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant acollirà el proper 2 de juny té un preu especial per a les persones empadronades al municipi: 20 euros.
Imatge de l'entrega d'alguns dels premis d'aquesta campanya
Gairebé 1.600 tiquets, corresponents a consumicions de 20 euros com a mínim als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, és el total de tiquets que han participat en els tres sortejos organitzats per la Regidoria de Turisme, dins de la campanya promocional Menja i guanya!
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Des del dilluns 14 de maig i fins al divendres 8 de juny, estarà obert el període per a noves inscripcions a la Borsa de treball de monitors/es de lleure i esports destinats/des a l’empresa municipal que gestiona els esports (Llastres Serveis Municipals). Les persones que durant el 2017 van presentar la seva candidatura a aquesta borsa de treball, ja en formen part i no han de presentar novament la instància, llevat que vulguin aportar nous documents acreditatius de formació o experiència laboral.
Nous cotxes de la Policia Local
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adquirit tres nous vehicles per a la Policia Local, amb la modalitat de renting. D’aquesta manera, el consistori ha renovat tot el parc mòbil de la policia municipal. Es tracta de dos cotxes híbrids de la marca Toyota (model Rav 4), “més respectuosos amb el medi ambient”; i d’un tot terreny de la mateixa marca (model Land Cruiser), “per poder accedir a les zones de muntanya del municipi”, segons ha explicat el regidor de Seguretat i Protecció Civil, Frederic Escoda.
Imatge de la sessió de Networking per la iniciativa "Apadrina una entitat"
La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha impulsat una iniciativa per reforçar els vincles entre els establiments comercials i les associacions del municipi, sota el lema “Apadrina una entitat!”. Consisteix a promoure diferents tipus de col·laboració entre aquests.
Imatges de l'estand de turisme de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors a Expovacaciones
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat a conèixer els seus atractius turístics a la fira internacional de turisme i temps lliure Expovacaciones, que s’ha celebrat aquest cap de setmana passat, del 4 al 6 de maig, al Bilbao Exhibition Centre. En aquesta fira, adreçada a tots els públics, en què es podien trobar les tendències i experiències més interessants en rutes i destinacions turístiques nacionals i internacionals, així com les més innovadores alternatives d’oci , l’Oficina de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors ha comptat amb un estand propi.