Notícies

Cartell Twinpalm 2020
El minifestival TWINPALM, la versió de petit format del ja desaparegut festival PALMFEST, celebrarà la seva novena edició el proper dissabte 9 de maig a les instal·lacions de Centre Cultural Infant Pere de l'Hospitalet de l'Infant. La demostrada maduresa d'aquest certamen queda confirmada un cop més amb la solidesa del seu cartell, com sempre orientat a paladars inquiets i àvids de propostes que puguin explotar al màxim la qualitat del seu directe en un escenari autènticament privilegiat, com el de l'Auditori del CC Infant Pere de la localitat tarragonina.  
Imatge d'arxiu de l'esmorzar popular de la Festa de l'oli de Vandellòs
La Cooperativa Agrícola de Vandellòs ha organitzat per al proper diumenge 19 de gener la XVI Festa de l’Oli a les seves instal·lacions (situades a la Ctra. Hospitalet-Móra s/n), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.  
Foto de l'autobús municipal
Amb motiu de la posada en marxa de la nova estació de trens de l’Hospitalet de l’Infant,
Un total de 27 ens públics i privats, entre els quals hi ha l'Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, han subscrit
Cartell cicle conferències sobre curiositats científiques
El Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat un nou cicle de conferències sobre curiositats científiques aquest 2020, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i de la Diputació de Tarragona.
Cartell amb les seus i les dates del triatló Just Tri 2020
L’Hospitalet de l’Infant serà seu del circuit popular del triatló Just Tri 2020 que es disputa a les comarques de Tarragona. Així ho han confirmat l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i l’organització de Just Tri by Freshwave.
Foto de grup dels restauradors participants
L’Associació de Restauració i Hoteleria de la Vall de Llors (ARH) ha fet un balanç positiu de la IV Ruta de Tapes que va organitzar a l’Hospitalet de l’Infant, amb el suport de la Regidoria de Turisme, per al període comprès entre el 5 i el 15 de desembre. I és que, segons ha informat aquesta entitat local, durant aquest període es van servir al voltant de 4.000 tapes en els 10 establiments participants.   
Els grups municipals del Partit dels Socialistes de Catalunya-Candidatura de Progrés (PSC-CP) i de Ciutadans (Cs) han fet públic aquest dimecres 18 de desembre el seu pacte de govern a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per al mandat 2019-2023. Aquest acord els permetrà configurar una majoria absoluta al consistori, “necessària per a garantir el manteniment de l’estabilitat; el bon govern i la seguretat d’un equip que ha de pensar i actuar per a tothom”, segons han argumentat l’alcalde, Alfons Garcia; i el portaveu de Cs, Tomás Díaz.   
Imatge de la recreació exacta d'una aula original de l'Escola Àster
Aquest dimarts 17 de desembre s’ha inaugurat el Petit Museu Escola Àster Antonio Bonet a l’Hospitalet de l’Infant. Aquest nou equipament cultural inclou la recreació exacta d’una aula original de l’Escola Àster del Poblat HIFRENSA i un espai museístic sobre el Poblat i sobre el cèlebre arquitecte racionalista que l’any 1967 va rebre l’encàrrec de fer-lo realitat, Antonio Bonet Castellana.