Notícies

Serà la cinquena vegada que el pavelló esportiu municipal acull competicions de ball  
Logo Casals de Joves
Amb l’arribada de la primavera, els Casals de Joves estrenen programació.
Logo del Cicle Gaudí
El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant s’ha incorporat al Cicle Gaudí, el Circuit Estable de Cinema Català impulsat per l’Acadèmia del Cinema Català, amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, de l’Agència Catalana de Joventut, de les quatre diputacions i de la Fundació SGAE. L’Ajuntament s’ha sumat a aquest projecte perquè la ciutadania pugui beneficiar-se de la programació de pel·lícules de producció catalana que el Cicle Gaudí porta a les poblacions adherides.
Cartell de la campanya "Menja i guanya" 2017
Per promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, la Regidoria de Turisme ha tornat a posar en marxa la campanya promocional “Menja i guanya!”.
El període de matrícula per a l’oferta formativa que l’empresa municipal de promoció econòmica (IDETSA) posa a l’abast per aquest 1r semestre de l’any és oberta. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta oferta pensada per ampliar el currículum dels alumnes i la seva formació dins dels sectors amb més potencial de creixement al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant han d’adreçar-se al Viver d’empreses, situat al polígon industrial Les Tàpies.
Exemple d'aplicació de la nova imatge corporativa de l'Ajuntament
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha decidit, per acord plenari del 9 de març, implantar una nova imatge corporativa per establir i reforçar l’ús institucional i protocol·lari de l’escut heràldic i desenvolupar una imatge actual i propera de l’ens i dels serveis que ofereix als veïns del municipi.   La nova imatge, elaborada per la dissenyadora gràfica Eva Alonso, presenta una nova aplicació modernitzada de l’escut, un color representatiu del municipi i una tipografia pròpia.  
Un equip de la Policia Nacional es desplaçarà a l'Hospitalet de l'Infant els dies 28 i 30 de juny per tramitar l'obtenció i renovació de DNI. Els interessats a utilitzar aquest servei havien de demanar cita prèvia a l'Oficina Municipal d'Atenció Ciutadana (OMAC), de forma presencial o per telèfon (977 82 33 13 o 977 82 40 37). Com que les places són limitades, a hores d'ara el llistat de persones inscrites ja és complet. Per aquest motiu, l'OMAC no acceptarà més peticions de reserva d'hora.
Logo de l'Altaveu Ciutadà
Ja fa tres anys que es va iniciar el projecte de l’Altaveu Ciutadà, que com sabeu, és una eina de govern obert que pretén apropar l’Ajuntament a la ciutadania mitjançant consultes periòdiques sobre temes municipals d’interès.  
Els veïns de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant tenen disponibles al seu telèfon mòbil els pregons de l’Ajuntament gràcies a una nova funcionalitat de l’aplicació per a mòbils del municipi. Els usuaris que tinguin instal·lada i actualitzada l’aplicació per a dispositius mòbils veuran un nou apartat a la portada on podran consultar els pregons i avisos que es guardaran i es podran consultar. A més, alguns d’aquests pregons es publicaran amb un avís de que hi ha nova informació.