Notícies

Logo de l'Àrea d'Esports
L’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha obert ja les inscripcions per a les activitats esportives de la temporada tardor-hivern 2018/2019. Les persones interessades a apuntar-se a la nova oferta esportiva municipal, vigent  de l’1’octubre de 2018 a l’1 de juny de 2019, ho poden fer a la Piscina Municipal Coberta de l’Hospitalet de l'Infant i al Poliesportiu de Vandellòs (tel. 977 820 523).  
Una imatge dels treballs que s'hi van realitzar als serveis de l'Escola Mestral
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha arranjat els lavabos i serveis situats a les plantes primera i segona, de la banda nord, de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant. Aquests treballs han tingut un cost de gairebé 50.000 euros i van ser adjudicats a l’empresa constructora Hospitalet Caba de Construcciones SL.  
L'electro benzinera de l'Hospitalet de l'Infant està ubicada al carrer de la Carretera de Móra
Aquest mes d’agost s’ha posat en servei l’estació per a la recàrrega ràpida de vehicles elèctrics que hi ha instal·lada al cèntric carrer de la Carretera de Móra número 5 de l’Hospitalet de l’Infant (davant el supermercat Spar). Disposa de tres punts de recàrrega de 55 kW, que permeten carregar el 80% de la bateria d’un vehicle elèctric en només 30 minuts.  
Una imatge del berenar solidari
Gairebé 2.000 euros és la quantitat total de diners que s’ha recaptat al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per a l’Associació NEN durant la Setmana de la Joventut Solidària. En el  marc d’aquesta Setmana,  recordem, la Regidoria de Joventut va organitzar, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura, l’Àrea d’Esports, l’empresa local Lo Tossalet, l’associació familiar La Tribu i l’associació NEN, diverses activitats en benefici d’aquesta associació, de familiars i amics de pacients amb neuroblastoma, un tipus de càncer que afecta els infants.