Notícies

Cartell dels actes organitzats per Sant Jordi a Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
El proper dilluns 23 d’abril és la data escollida per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant per inaugurar oficialment la residència per a la gent gran “Lo Parralet” de Vandellòs. L’acte tindrà lloc a les 13 hores, a l’entrada del nou equipament, situada al carrer Dr.
Cartell de la campanya "Menja i guanya!" 2018
Per promoure el consum als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i fomentar-hi l’activitat econòmica durant aquests primers mesos de l’any, la Regidoria de Turisme ha tornat a posar en marxa enguany la campanya promocional “Menja i guanya!”.
Logo del Centre Cultural, Esportiu i Recreatiu de Vandellòs, que és l'entitat que organitza les Jornades
Les XXXI Jornades Culturals de Vandellòs, organitzades pel Centre Cultural, Esportius i Recreatiu de Vandellòs (CCERV),  amb el patrocini de l'Ajuntament i la col·laboració de l'Associació Masia de Castelló i la Societat de Caçadors "Sant Isidre" de Vandellòs, s'inauguraran aquest dive
Una imatge de la plantada a la zona de la Punta del Riu
Els alumnes de l’Escola Mestral de l’Hospitalet de l’Infant han celebrat aquest divendres 20 d’abril el Dia de l’Arbre. Durant el matí, aquests prop de 600 nens i nenes, repartits per grups, han plantat vegetació a diversos punts del poble.
Logo de l'Altaveu Ciutadà de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Ja fa quatre anys que es va iniciar el projecte de l’Altaveu Ciutadà, que com sabeu, és una eina de govern obert que pretén apropar l’Ajuntament a la ciutadania mitjançant consultes periòdiques sobre temes municipals d’interès.
Imatge dels treballs per habilitar una escala per facilitar l’accés a la Platja de l’Arenal
L’Ajuntament està habilitant una escala de formigó per facilitar l’accés a la Platja de l’Arenal, a la zona de l’Espigó.
Foto de la inauguració del parc infantil de Teo Castillo
El dissabte 14 d’abril, a les 12 h, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va inaugurar oficialment el nou parc infantil de la Plaça de l’Almadrava de l’Hospitalet de l’Infant.
Cartell de la presentació del llibre, prevista per al 13 d'abril
El divendres, 13 d’abril, a les 19 h, es va presentar el llibre La Guerra Civil al Coll de Balaguer 1936-1939 a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant. L’acte va anar a càrrec dels autors d’aquesta obra, editada per l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i per Arola Editors: Adrián Cabezas (que l’ha coordinada), Joel Ametlla, Jordi Solé i Alfons Tejero.  
Cartell de les Jornades de Salut 2018
Aquest dilluns 9 d'abril, s'inauguren les Jornades de Salut 2018, que han organitzat el Centre d'Estudis de l'Hospitalet de l'Infant (CELHI) i l'Àrea Bàsica de Salut Vandellòs-L'Hospitalet, amb la col·laboració del Campus Extens de la URV de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i de la Regidoria de Cultura.