Notícies

Imatge d'una de les visites guiades promocionals
La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat, amb el suport de la Regidoria de Turisme, unes visites guiades a l’hospital gòtic de l’Hospitalet de l’Infant, adreçades als comerciants, hotelers i restauradors del municipi.
La Casa de Cultura Blanca d'Anjou, on se celebraran les Jornades
El Campus Extens de la URV a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i el Centre d’Estudis de l’Hospitalet de l’Infant (CELHI) han organitzat, amb la col·laboració de la Regidoria de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament, les IV Jornades marítimes per aquest mes de juny.  
Carrer nou de Masriudoms amb la nova pavimentació
Les obres de pavimentació del carrer nou de Masriudoms ja han finalitzat. Aquests treballs van començar a mitjans de febrer en aquest carrer estret, situat al nucli antic del poble, i han consistit en la renovació del paviment, que no era homogeni i presentava deficiències i deteriorament pel pas del temps i l’ús continuat de vehicles. També s’hi ha renovat la xarxa d’aigües residuals, de distribució d’aigua potable i de contraincendis, i s’hi ha previst la recollida d’aigües pluvials.
Imatge taller de simulació d'un accident de trànsit a l'Hospitalet de l'Infant
Aquest divendres 18 de maig de 2018, a l’Hospitalet de l’Infant s’hi ha realitzat un taller a la via pública, concretament a la Via Augusta, en què s’ha simulat un accident de trànsit resultant de la col·lisió entre dos turismes i l’afectació també d’una motocicleta.
Imatge de l'entrega d'alguns dels premis d'aquesta campanya
Gairebé 1.600 tiquets, corresponents a consumicions de 20 euros com a mínim als establiments de restauració del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, és el total de tiquets que han participat en els tres sortejos organitzats per la Regidoria de Turisme, dins de la campanya promocional Menja i guanya!
Nous cotxes de la Policia Local
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adquirit tres nous vehicles per a la Policia Local, amb la modalitat de renting. D’aquesta manera, el consistori ha renovat tot el parc mòbil de la policia municipal. Es tracta de dos cotxes híbrids de la marca Toyota (model Rav 4), “més respectuosos amb el medi ambient”; i d’un tot terreny de la mateixa marca (model Land Cruiser), “per poder accedir a les zones de muntanya del municipi”, segons ha explicat el regidor de Seguretat i Protecció Civil, Frederic Escoda.
Imatge de la sessió de Networking per la iniciativa "Apadrina una entitat"
La Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha impulsat una iniciativa per reforçar els vincles entre els establiments comercials i les associacions del municipi, sota el lema “Apadrina una entitat!”. Consisteix a promoure diferents tipus de col·laboració entre aquests.
Imatges de l'estand de turisme de l'Hospitalet de l'Infant i la Vall de Llors a Expovacaciones
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat a conèixer els seus atractius turístics a la fira internacional de turisme i temps lliure Expovacaciones, que s’ha celebrat aquest cap de setmana passat, del 4 al 6 de maig, al Bilbao Exhibition Centre. En aquesta fira, adreçada a tots els públics, en què es podien trobar les tendències i experiències més interessants en rutes i destinacions turístiques nacionals i internacionals, així com les més innovadores alternatives d’oci , l’Oficina de Turisme de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors ha comptat amb un estand propi.  
Imatge dels alcaldes a les vies de tren de Salou
Els alcaldes de Salou, Cambrils, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, i Mont-roig del Camp anuncien que es personaran a les portes de la Delegació del Govern a Barcelona per demanar una reunió amb el delegat, i li presentaran un manifest per reclamar la urgència dels treballs de desmantellament de les instal·lacions ferroviàries des de Salou a Vandellòs.    
Foto de l'hospital Coll de Balaguer
Per donar a conèixer un dels elements patrimonials més importants de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ajuntament ha organitzat per al segon trimestre de l’any noves visites guiades a l’hospital gòtic de l’Hospitalet de l’Infant. En concret, n’ha programat de dos tipus: