Notícies

  Del 20 al 29 de novembre tindrà lloc la fase de votació popular per escollir les propostes del Pressupost Participatiu 2018 de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant. La votació és oberta a totes les persones empadronades al municipi que tinguin 16 anys o més; i es podrà fer de manera presencial, a les oficines municipals d’atenció ciutadana; o enguany, com novetat, per Internet, a través de la pàgina web de l’Ajuntament: https://www.civiciti.com/es/vandellos-hospitalet  
El llacet lila, com a símbol de la lluita contra la violència envers les dones
Amb motiu de la celebració, el proper 25 de novembre, del Dia Internacional per l’eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat la Setmana de conscienciació contra la violència masclista.
Cartell del 2n taller participatiu de la Masia de Castelló
L’Associació Masia de Castelló ha organitzat el segon taller participatiu titulat “Com voleu que sigui Castelló? per al proper dissabte, 25 de novembre, a les 19 hores, a Ca la Torre de Vandellòs, amb el suport de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de la Facultat de Turisme i Geografia de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona.  
Logo de la Midit
 Fins al 30 de novembre és obert el període d’inscripció a la V Jornada Tècnica de la MIDIT, titulada “El sector privat com a motor de canvi”, que tindrà lloc el dissabte 2 de desembre a l’Hospitalet de l’Infant. Les persones interessades a apuntar-se a aquesta jornada, organitzada per la Mancomunitat d’Iniciatives pel Desenvolupament Integral del Territori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT), ho poden fer a través de la pàgina web www.midit2020.com o dels telèfons 977569030 i 626355904.
Sirena de l'Almadrava
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha instal·lat un sistema d’avís a la població davant d’un risc nuclear al nucli de l’Almadrava. Aquest sistema es podrà utilitzar, però, per a qualsevol altra situació de risc o emergència, segons ha explicat el regidor de Seguretat i Protecció Civil, Frederic Escoda.
Logo de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant
Per al dimecres 22 de novembre hi ha convocada una sessió extraordinària del Ple de l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant.
Fotografia dels nens de les escoles municipals gravant el mapping nadalenc
Aquest Nadal es tornarà a projectar sobre la façana de l’hospital gòtic de l’Hospitalet de l’Infant un mapping de temàtica nadalenca, a la Plaça Berenguer d’Entença. Es tracta d’un espectacle audiovisual en què es mostraran escenes típiques del Nadal al municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, com ara l’encesa de llums, el tió, el dinar de Nadal, el pessebre de la Masia de Castelló, Cap d’Any, la visita de l’Home dels Nassos, els Reis d’Orient, etc.
L'alcalde i la regidora de Turisme amb la Bandera Ecoplayas 2017
La platja de l’Almadrava ha obtingut la Bandera Ecoplayas 2017, un guardó que atorga l’Asociación Técnica para la Gestión de Residuos y Medio Ambiente (ATEGRUS) i que distingeix a les platges que destaquen per la seva política de qualitat mediambiental.  
Estació de recàrrega per a vehicles elèctrics
El municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant té una estació per a la recàrrega ràpida de vehicles elèctrics de 55 KW, que entrarà en servei el proper mes de desembre. La instal·lació està ubicada al nucli de l’Hospitalet, al carrer Cementiri 6. Disposarà de tres punts de recàrrega, que permetran carregar el 80% de la bateria d’un vehicle elèctric en un període de temps d’entre 15 i 30 minuts, segons el model del vehicle.
Moment en què les regidores Cristina Borràs, Núria Ortiz i Celia Ruiz han inaugurat oficialment l'equipament
Aquest dissabte 11 de novembre al migdia s’ha inaugurat la Casa de Cultura Blanca d’Anjou a l’Hospitalet de l’Infant. Els assistents a l’acte oficial d’obertura d’aquest nou equipament cultural han pogut visitar les instal·lacions del nou edifici, ubicat al carrer de les Escoles número 12, que acull els mitjans de comunicació municipals, el Casal d’Entitats i el Casal de Joves.