Notícies

Al voltant de la celebració, el proper 25 de novembre, del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones, l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha organitzat amb la col·laboració del Campus Extens de la URV al municipi, Ràdio l’Hospitalet de l’Infant, el Club Karate l’Hospitalet de l’Infant i Les Violetes, un programa d’activitats per conscienciar la ciutadania sobre la necessitat d’erradicar tot tipus de violència masclista. Aquestes activitats estan previstes per a la setmana del 19 al 25 de novembre.  
Imatge de l'entrega del premi amb el propietari de La Strega, Xavier Invernón, el tècnic de Gerència a Catalunya d’Ecovidrio, Ivan Costa i el regidor de Medi Ambient de l'Ajuntament, Frederic Escoda.
Ecovidrio, l'entitat sense ànim de lucre encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d'envasos de vidre a Espanya, i l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant han aconseguit reciclar en aquest municipi 91.975 kg de vidre durant l'estiu, una quantitat similar que en el mateix període de l'any anterior (de l’1 de juny al 31 d’agost).
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant informa que el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya posa a disposició dels afectats un document per recollir els desperfectes en les explotacions agrícoles i ramaderes per les pluges torrencials i les riuades dels dies 22 i 23 d’octubre de 2019.  
Fotografia del "Casterrorífic" 2019
Prop de 500 persones han vist la segona edició del “Casterrorífic”, un
Fotografia de la 41a Fira d’Andorra la Vella
Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present aquest cap de setmana passat en la 41a Fira d’Andorra la Vella, que es va celebrar del 2
Cartell IV Jornades d’història a l’Hospitalet de l’Infant
El Campus Extens de la URV de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant va inaugurar oficialment el curs 2019-20