Principals resultats de la darrera consulta de l’Altaveu Ciutadà de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant (onada 10)

Logo de l'Altaveu Ciutadà de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant

Ja fa quatre anys que es va iniciar el projecte de l’Altaveu Ciutadà, que com sabeu, és una eina de govern obert que pretén apropar l’Ajuntament a la ciutadania mitjançant consultes periòdiques sobre temes municipals d’interès.

 

Durant aquest temps, l’Ajuntament ha llegit amb atenció els resultats de les diferents consultes realitzades, tenint en compte totes aquelles aportacions que podien suposar una millora dels projectes que s’estan duent a terme o, fins i tot, la posada en marxa de nous projectes, així com la priorització d’aspectes i àmbits sobre la base de les valoracions dels participants.

 

L’Altaveu ha permès també donar resposta a dubtes plantejats per les persones participants, i en definitiva, ha estat una via per retre comptes del que fa l’Ajuntament i per incorporar la veu dels veïns i veïnes en la gestió municipal.

 

Tal com es va informar, a l’Altaveu hi poden participar tots aquelles veïns i veïnes que així ho desitgin (actualment ho fa una setantena), i és molt important que al llarg del temps pugui apuntar-s’hi nova gent que aporti també les seves opinions i els seus suggeriments. Les persones interessades a prendre-hi part només cal que entrin a la pàgina web www.vandelloshospitalet.altaveuciutada.cat (a la banda esquerra del web municipal hi trobareu l’accés).

 

Aquí podeu consultar els principals resultats de la darrera consulta que s'ha fet als veïns participants: resum de l’onada 10. En aquesta enquesta, s’ha preguntat als participants sobre els temes d’actualitat sobre els quals es parlar al carrer, sobre la nova Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant, sobre la reforma de la Plaça Drs. Gil-Vernet de Vandellòs, sobre la remodelació de l’Escola Municipal de Música i sobre els mitjans de comunicació municipals.