L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant tanca el pressupost de 2018 amb un superàvit de 959.000 euros

Fotografia del Ple de l'1 d'abril

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha donat compte de la la liquidació del pressupost municipal de 2018. El més destacat d’aquests comptes, que tenien un pressupost inicial de 17.858.000 €, és que presenten un superàvit de 959.000 €. Pel que fa al romanent de tresoreria, aquest és de 7.559.000€.

 

Una altra dada destacada dins de la liquidació corresponent a l’exercici econòmic de 2018, que es va donar a conèixer en la sessió plenària extraordinària d’ahir dilluns 1 d’abril,  és la ràtio de deute viu, que és del 4,58%, un percentatge molt per sota del 110%, que és el màxim previst. Aquest deute correspon als avals dels dos crèdits que l’empresa municipal de promoció econòmica, IDETSA, ha sol·licitat per realitzar el desplegament de la fibra òptica al municipi.

 

Respecte al període mitjà de pagament a proveïdors, aquest se situa en 24 dies, inferior als 30 dies establerts segons la normativa vigent.

 

D’altra banda, a l’inici de la sessió plenària, va tenir lloc el sorteig dels integrants de les meses electorals de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant en les eleccions generals del pròxim 28 d’abril. Al municipi hi haurà un total de 9 meses (7 a l’Hospitalet de l’Infant i 2 a Vandellòs) El cens per a aquesta cita electoral és de 4.438 persones. El sorteig es va realitzar informàticament, mitjançant un sistema que escull aleatòriament un número. Aquest número correspon al lloc de la llista del cens electoral que ocupa la persona que resulta escollida per formar prat de la mesa. Les persones que han sortit escollides i que hauran de formar part de les meses rebran personalment la notificació.