El cap de la Policia Local del municipi rep un reconeixement per la seva trajectòria professional

Entrega reconeixements a caps de la Policia Local al congrés de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya

Jordi Jiménez, sotsinspector en cap de la Policia Local de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, ha estat condecorat recentment pels seus 20 anys al capdavant d’aquesta prefectura, en el marc del congrés de l’Associació de Caps i Comandaments de Policia Local de Catalunya (ACCPOLC).

 

Durant aquest acte, celebrat el 24 de maig a Vic, es van lliurar distincions a caps de la Policia Local amb trajectòries de 10, 15, 20 i 25 anys, a més d’altres felicitacions i reconeixements a mèrits professionals.

 

Jordi Jiménez va començar a treballar a l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant com a agent de la Policia Local fa 37 anys i des de fa 20 anys, exactament, és el cap d’aquest cos de seguretat.

 

El sotsinspector en cap va rebre la Medalla de la Prefectura de mans de Begonya Curto, subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya.

 

En representació del municipi de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’alcalde, Alfons Garcia, ha felicitat en Jordi Jiménez per aquest guardó i li ha agraït la tasca que ha dut a terme durant aquest temps i la seva dedicació.