L’Ajuntament ha adquirit mobiliari i material clínic per als consultoris mèdics locals (amb els diners d'una subvenció de la Diputació de Tarragona)

Un dels tensiòmetres que s'han comprat

L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adquirit diversos tipus de materials per facilitar la tasca dels professionals de l’Àrea Bàsica de Salut (ABS) del municipi i el servei que es dona a les persones usuàries. El 90% de l’import total de les compres ha estat finançat amb la subvenció de 3.749,40 euros que la Diputació de Tarragona ha concedit al consistori «per a la millora dels consultoris mèdics locals».

 

Amb els diners de la subvenció i la quantitat que ha aportat l’Ajuntament (292,79 euros, exactament), s’han substituït les cadires de les consultes per unes altres de noves, més fàcils de netejar que les que hi havia, que eren de tela i menys higièniques. També s’ha atès una altra petició de l’ABS, consistent en l’adquisició d’una pissarra per utilitzar a les sessions de formació que s’imparteixen setmanalment en el grup de preparació al part i en el grup de suport a l’alletament matern.

 

A més d’aquestes millores en el mobiliari i en l’equipament general dels consultoris locals (principalment, del Centre d’Assistència Primària de l’Hospitalet de l’Infant), s’hi han incorporat millores en l’equipament clínic, amb la compra de: dos pesa nadons digitals, dos carros d’acer inoxidable, dos tensiòmetres digitals amb maneguet d’adult i per a persones obeses i adaptador a corrent; una base ri-former de paret amb dos mànecs; un capçal oftalmoscopi amb sistema antirobatori i un capçal otoscopi amb sistema antirobatori.