La Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant disposarà aviat d’un ascensor

Una imatge de les obres d'instal·lació de l'ascensor a la Casa de la Vila

Aquest estiu s’estan duent a terme les obres per a instal·lar un ascensor a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant. Els treballs, que l’Ajuntament va adjudicar a l’empresa constructora BATCONS SL per un import de prop de 56.000 euros, permetran l’accés de persones amb mobilitat reduïda a tot l’edifici, d’acord amb el que estableix la llei d’accessibilitat.

 

Les obres van començar el mes de juliol i la previsió és que, passada l’època estival, l’ascensor ja pugui estar totalment en servei.

 

Paral·lelament, aprofitant també que és estiu, es milloraran les instal·lacions de l’oficina municipal d’atenció ciutadana (OMAC) de l’Hospitalet de l’Infant. La reforma, adjudicada a l’empresa Óscar Beltran, per un import de més de 20.000 euros, consistirà en la substitució el cel ras i en la millora de la il·luminació i de la climatització. També es canviaran les finestres i portes i la imatge general de la recepció, per tal de millorar l’atenció ciutadana en general; i la personalitzada, en els casos que sigui necessari.

 

Amb motiu dels treballs de millora de l'OMAC, i de manera provisional, el personal d'aquest servei atén la ciutadania a la sala d'actes de la Casa de la Vila, ubicada també a la planta baixa de l'edifici.