Apunteu-vos a l’Altaveu Ciutadà!

Logo de l'Altaveu Ciutadà

Ja fa tres anys que es va iniciar el projecte de l’Altaveu Ciutadà, que com sabeu, és una eina de govern obert que pretén apropar l’Ajuntament a la ciutadania mitjançant consultes periòdiques sobre temes municipals d’interès.

 

Durant aquest temps, l’Ajuntament ha llegit amb atenció els resultats de les vuit consultes realitzades, tenint en compte totes aquelles aportacions que podien suposar una millora dels projectes que s’estan duent a terme o, fins i tot, la posada en marxa de nous projectes, així com la priorització d’aspectes i àmbits sobre la base de les valoracions dels participants.

 

L’Altaveu ha permès també donar resposta a dubtes plantejats per les persones participants, i en definitiva, ha estat una via per retre comptes del que fa l’Ajuntament i per incorporar la veu dels veïns i veïnes en la gestió municipal.

 

Tal com es va informar, a l’Altaveu hi poden participar tots aquelles veïns i veïnes que així ho desitgin (actualment ho fa gairebé una setantena), i és molt important que al llarg del temps pugui apuntar-s’hi nova gent que aporti també les seves opinions i els seus suggeriments. És per aquest motiu, que es torna a obrir la inscripció per donar l’oportunitat de participar-hi a persones que encara no n’han tingut ocasió. Per fer-ho, només cal entrar a la pàgina web www.vandelloshospitalet.altaveuciutada.cat (al web municipal hi trobareu l’accés).

 

Us animem a incorporar-vos a aquest projecte i a prendre part activament en la gestió del nostre municipi!