Comunicat sobre la detenció d' Antoni Mas, organitzador dels campionats de balls al municipi

Davant la notícia de la detenció de l’empresari barceloní Antoni Mas per una presumpta estafa piramidal de més de 200 milions d’euros , l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant vol aclarir que l’única relació que ha mantingut el consistori amb aquesta persona ha consistit en els contractes signats amb les empreses d’Antoni Mas,  ATA Producciones y Eventos Barcelona 2003 i Publiolimpia SLU, per a l’organització de diversos campionats nacionals de balls esportius al municipi.

El contractes per mitjà dels quals l’Hospitalet de l’Infant va acollir aquestes competicions esportives els anys 2012, 2013, 2015 i 2016, es van complir. Això va motivar que enguany, per cinquè any, es tornés a renovar l’acord, per celebrar el Campionat d’Espanya de 10 Balls 2017 els passats dies 13 i 14 de maig.

En aquests moments, l’Ajuntament està a l’expectativa del compliment total del contracte rubricat aquest 2017, que inclou l’emissió dels programes gravats durant el Campionat d’Espanya de 10 Balls a diversos canals de televisió.