Estació Nàutica i ajuntaments enforteixen vincles i estudien noves vies de col·laboració

Assistents a l'Assemblea de l'Estació Nàutica celebrada a l'Hospitalet de l'Infant

Encetar noves vies de col·laboració i seguir sumant sinergies. Aquest és el missatge que el president de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Quim Cristià, va voler transmetre als assistents a la trobada entre el Consell Rector de l’Estació Nàutica i els representants dels set municipis que en formen part que es va realitzar el passat dijous 26 de setembre a l’Hospitalet de l’Infant.

 

A la trobada, hi van assistir els alcaldes de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Alfons Garcia, el de Salou, Pere Granados, el de l’Ampolla, Francesc Arasa així com regidors de Turisme i tècnics de les àrees de turisme de les set poblacions que participen a Estació Nàutica.

 

Aquesta era la primera trobada dels responsables de l’Estació Nàutica amb els representants dels municipis després de les eleccions municipals del passat mes de maig. A la trobada, Estació Nàutica ha fet una primera valoració de la temporada 2019, i que segons s’ha explicat, es tancarà de forma altament positiva, amb un important increment del volum de negoci.

 

Al mateix temps, s’han avançat les línies mestres del que pot ser el Pla d’Acció 2020, en el que destaca una aposta per incrementar la presència a diferents canals de comercialització d’experiències online, i accions concretes per potenciar la presència d’Estació Nàutica a un mercat tan important com és el francès, així com per activar el mercat procedent d’Alemanya en un segment com és el xàrter nàutic i la navegació a vela, amb una demanda cada cop més important. També s’ha parlat d’accions per millorar la presència als mercats de proximitat com Catalunya i l’Estat espanyol.

 

L'Estació Nàutica Costa Daurada aplega un total de set municipis, els que formen part de l’àrea coneguda com Golf de Sant Jordi. Són Salou, Cambrils, Mont-roig del Camp i Miami Platja, Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, l’Ametla de Mar, l’Ampolla i Deltebre. Una extensió de 92 quilòmetres de litoral on es poden practicar tot tipus d’experiències nàutiques, adaptades a diferents perfils de públic i a l’abast de tothom.