L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha convocat unes concentracions contra la sentència pel cas de “La Manada”

Una imatge de la concentració davant de la Casa de la Vila de l'Hospitalet
L’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha convocat unes concentracions contra la sentència de “La Manada” aquest divendres 27 d’abril a les 12h, davant de la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant i davant de l’Ajuntament de Vandellòs, com a mostra de rebuig a la sentència judicial feta pública ahir per l’Audiència de Navarra. A aquestes concentracions s’hi han sumat desenes de persones per expressar la seva indignació per la decisió del tribunal, que ha condemnat als cinc joves coneguts com “La Manada” a nou anys de presó per un delicte continuat d’abús sexual i no per violació d’una noia a Pamplona durant els Sanfermines de 2016.
 
Tant a Vandellòs com a l’Hospitalet de l’Infant s’ha llegit el text escrit per les entitats municipalistes (la Federació de Municipis de Catalunya i l’Associació Catalana de Municipis), el qual ha subscrit l’Ajuntament. La lectura d’aquest manifest ha anat a càrrec de la regidora Cristina Borràs, en el cas de Vandellòs; i de la regidora Núria Ortiz, en el cas de l’Hospitalet de l’Infant.