La biblioteca Infant Pere rep les visites dels grups escolars del municipi

La biblioteca pública municipal Infant Pere va començar ja al mes d’octubre a rebre les visites dels grups d’escolars de manera que tots els alumnes des de les llars d’Infants fins als cursos superiors hi passaran durant el curs per conèixer més coses d’aquest equipament cultural.

En aquestes visites, el personal de la biblioteca rep els grups escolars, els mostra la sala de lectura i el que hi poden trobar i els explica breument algun aspecte de funcionament de la biblioteca. Després de la visita, en funció del curs escolar es fa alguna activitat complementària. Els més petits, fins a tercer de primària escolten un conte que els explica la bibliotecària i els alumnes de quart a sisè participen en un joc relacionat amb allò que els han explicat. En el cas dels alumnes de secundària es fa ja una introducció al catàleg de biblioteques per a que en coneguin el funcionament i el puguin utilitzar de manera autònoma.

A més, la bibliotecària de l’Hospitalet realitza dues sessions més a la biblioteca Jaume Jardí Gil amb els infants del nucli de Vandellòs en les que realitza la mateixa dinàmica.

En acabar la visita, tots els alumnes surten amb el seu carnet d’Amics de la Biblioteca.

A banda de les visites escolars, la biblioteca proposa durant el curs un bon nombre d’activitats per als més petits, com són espectacles de teatre, contes en anglès o en llenguatge de signes que es duen a terme tant a la biblioteca de l’Hospitalet com a la de Vandellòs.