Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant es promociona al Saló de Turisme B-Travel 2018

Els representants de la demarcació que van assistir a la inauguració de B-Travel

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha estat present al Saló de Turisme B-Travel 2018. Sota el paraigua de la Diputació de Tarragona, el municipi ha participat en aquesta fira celebrada al Recinte de Montjuïc-Palau 8 del 20 al 22 d’abril.

 

En aquest espai, s’han donat a conèixer aquests dies els atractius turístics del municipi i d’altres poblacions de la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre que enguany també han renovat el Conveni Corner, l’acord per promocionar-se conjuntament en fires nacionals, estatals i internacionals aquest 2018.

 

Entre els representants institucionals del territori que van assistir a la jornada inaugural del certamen, hi havia la regidora de Turisme de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Elidia López.

 

La mateixa regidora ha destacat la importància que té per al municipi prendre part en B-Travel, “perquè representa una porta obert a un mercat potencial molt interessant, com és el mercat de Barcelona i la seva àrea metropolitana, pròxim a Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i molt ben comunicat amb el municipi, especialment per carretera».

La 26a edició d’aquest saló de turisme va tancar les seves portes amb més de 30.000 visitants, un 10% més que l’any passat, segons l’organització. La fira va comptar amb prop de 200 expositors, la presència de totes les comunitats autònomes i 40 destinacions internacionals.